Lisa Holm – 13

För den som är allvarligt intresserad av brottsanalys och kriminalfall räcker det med enkel teknik för att få insyn i grova brott. En wifi-ansluten laptop eller uppkopplad mobiltelefon kan med några enkla sökningar få kalla kårar att gå igenom kroppen. Som i Lisa Holm-fallet. Faktum är att skribenterna på Flashback och alternativa media har säkrare spår än vad polisen och SÄPO har.

En enkel sökning på Youtube efter “Lisa Holm – 13” och man får upp en video med ett räkneverk. Videon räknar ner 13 sekunder och det är exakt det antal dagar innan mordet som videoklippet lades upp, den 24 Maj 2015. Denna film bevisar att mordet var planerat.

Den troligaste orsaken till att mordet på Lisa Holm ägde rum var att pappan var anställd inom underrättelsetjänsten för försvaret. Det var troligtvis honom mördarna ville åt egentligen. Intressant i sammanhanget är att man anlitade Missing people för att hjälpa till i sökandet efter Lisa Holm. På Youtube-klipp från polisens presskonferens får man intrycket av att hela utredningen var oerhört tafflig och amatörmässig. Bara det faktum att man hade 1500 människor springande på brottsplatsen är amatörmässigt. Det säger sig själv att flera av dessa har kunnat plantera de “bevis” man använt mot Nerijus Bilevicius, som garanterat är oskyldig till detta brott.

Ytterligare ett intressant faktum är att detta brott ägde rum i samband med att Transportstyrelsens uppgifter från bilregistret läckt utomlands. Ett annat intressant fakta är att Polischefen Dan Eliasson bidragit till att ytterligare uppgifter på anställda inom polisen läckts till utländsk IT-support. Det lustiga med detta är att det inte stormat upp lika mycket kring Dan Eliasson, trots att han är en minst lika stor säkerhetsrisk för landet och landets poliser. Märk väl att man med sin lilla laptop även kan finna information om att Stefan Löfvens bror var inblandad i MUSK-fallet med läckta uppgifter och mut-historier kring Militärens Underrättelsetjänst.

Det finns mycket att luska i för den som är intresserad av brottsanalys och vill engagera sig i Lisa Holm-fallet. Nerijus Bilevicius är ICKE skyldig.

Rendly