Beskylld för spritsmuggling

Väl tillbaka i hemorten sökte jag upp en prostituerad bekant. En mycket intelligent kvinna bakom fasaden hon håller upp mot världen. Hon såg mina skador och dokumenterade dem genom foton och jag sökte även själv upp sjukvården och fick en ordentlig genomgång av ”de lösa delarna” i halsen.

Dådet som åklagaren kom att rubricera som mordförsök lades ner inom loppet av en vecka, så det var tydligt att det var något mycket mystiskt med det hela. Jag förstod att rättsväsendet dolde någonting och att jag tydligen var något mycket allvarligt på spåren. Jag började forska i vad som egentligen kunde pågå i Ångermanland.

Det visade sig att motorcykelklubbarna i området beskylldes för inblandning i spritsmuggling. Den informationen hittade jag med hjälp av datorn eftersom artiklarna gick att hitta via internet efter en enkel sökning i sökmotorerna.

Motorcykelkillen som hjälpte mig kom och besökte mig. Tydligen tillhörde han en av de klubbar som drabbats av dessa osanna beskyllningar. Han berättade då att polisen hade förhindrat honom från att följa med och ta sig in i huset där jag utsattes för mordförsöket. Ett mycket mystiskt agerande av polisen eftersom de trodde på att allt var lugnt.

Hade inte MC-killen krävt att polisen gick in i huset för att kolla upp hur det låg till med mig så hade polisen aldrig gått in i fastigheten. Jag iakttog att mannen som försökte döda mig inte visade polisen respekt och släppte inte strypgreppet förrän polisen sa till honom att släppa. Det var uppenbart att polisen och mannen hade affärer med varandra vilket jag mycket riktigt fick bekräftat på polishuset där häktesvakten avslöjade att mannen hade eftersöksansvar och vapenförvar för polisens räkning.

Den polis som sa åt mig att lämna Kramfors gav ett annat intryck. Han verkade vara av en annan, bättre, sort än den polis som nonchalant krävde att mördaren släppte sitt grepp. Jag skulle straxt få förklaringen angående vad det hela egentligen handlade om.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *